0729-969-454

Kavos Auto ofera clientilor sai servicii de transport maritim de marfuri, inspre si dinspre portul Constanta. Marfa poate fi transportata in containere complete sau in grupaj catre orice port din lume, serviciul cel mai competitiv este cel de grupaje China - Romania. Oferim servicii de transport grupaj marfa China - Romania (LCL China - Romania) direct din porturile Shanghai, Ningbo, Shenzhen, Xingang, Xiamen, Hong Kong, Qingdao.

Transportul international maritim de marfuri se realizeaza in sistemul FULL CONTAINER LOAD - container incarcat pentru un singur destinatar cu toate tipurile de container. Tipurile de containere folosite sunt de 20' si 40', standard-universale, open-top, high cube, flat rack, platforme, frigorifice-reefer, tankcontainere.

Oferind si servicii complete de transport maritim si multimodal, Kavos Auto promoveaza atat servicii de calitate port-to-port, door-to-port, port-to-door cat si door-to-door, beneficiind de sprijinul operational al retelei internationale de agenti de transport international din care face parte.